Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yücel Yılmaz, özür mektubu yayınladı

Yücel Yılmaz, özür mektubu yayınladı

?Makam sahibi olmak istiyorsan ya Trabzon´lu ya da İmam Hatip´li olacaksın? sözleriyle tartışmaları beraberinde getiren

?Makam sahibi olmak istiyorsan ya Trabzon´lu ya da İmam Hatip´li olacaksın? sözleriyle tartışmaları beraberinde getiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, sosyal medya hesabından özür mektubu yayınladı.
Konuşma bütünlüğü içinden kullandığı kelimelerin cımbızlanarak çekildiğini ifade eden Başkan Yılmaz, hakkında karalama kampanyası başlatanları ?Art niyetli odakların operasyonu? olarak niteledi.
İyi niyetli olmayan bir medya kuruluşunun konuşmasının bütünlüğünü bozarak AK Parti´yi kendi partisini eleştirdiği şeklinde sunduğunu belirten Yılmaz ?Trabzon´lu ve İmam Hatip´lilere adeta karşıymışım gibi saçma sapan bir kurguyla haber servis etmiş. Bu kurguyu yapanların niyeti belli, bir taşla iki kuş vurma peşindeler. Birincisi AK Parti´de bir fitne ateşi yakmak, diğeri tek millet tek bayrak tek vatan tek devlet düsturundan taviz vermeyen son 17 yılda dünya devletleri arasında söz sahibi olan Türkiye´yi her bahaneyle bölmek isteyenlerin değirmenine su taşımak. Gençlerimize ülkemizin şehirlerinin başarılarını her fırsatta anlatmaya devam edeceğim. Son olarak her ne kadar art niyetli bazı odakların bir operasyonu olduğu açık olsa da kalbi zerre kadar kırılan tüm Karadenizli, Trabzonlu, imam hatipli kardeşlerimden helallik diliyorum.? ifadelerine yer verdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı