Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yücel Yılmaz, Susurluk için tek yürek olma sözü verdi

Yücel Yılmaz, Susurluk için tek yürek olma sözü verdi

Susurluk´ta muhtarlar ile bir araya gelen AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı ve Karesi Belediyesi Başkanı Yücel Yılmaz, "Selçuklu ve Osmanlı´nın mirasçısı biziz. Biz Cumhuriyet´in ta kendisiyiz.

Susurluk´ta muhtarlar ile bir araya gelen AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı ve Karesi Belediyesi Başkanı Yücel Yılmaz, "Selçuklu ve Osmanlı´nın mirasçısı biziz. Biz Cumhuriyet´in ta kendisiyiz. Balıkesir´de her alanda kalkınma hamlesi başlatacağız. Hep birlikte işsizlik kaygısı olmadığı, çevre kirliliğinin az, üretimin fazla olduğu bir şehir için tek yürek olacağız." dedi.
AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı ve Karesi Belediyesi Başkanı Yücel Yılmaz, Susurluk Kaymakamlığı´nın Susurluk Mahalle Muhtarları ve kamu kurum müdürlerinin katılımıyla her ay gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısına katılarak Susurluk ile ilgili projeler hakkında bilgiler verdi.
Toplantıya Susurluk Kaymakamı Osman Ateş, Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu, AK Parti Susurluk Belediye Başkan Adayı Şükrü Gür ve resmi dairelerin kurum müdürleri katıldı.
Susurluk Belediye Başkanı´nın Susurluk için çok emek harcadığını vurgulayarak sözlerine başlayan Yılmaz, şimdi sıranın Susurluk´ta istihdamın arttırılması, tarımın, hayvancılığın daha da geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına geldiğini söyledi.
Bu gelişimlerin nasıl olacağını Susurluk Belediye Başkan Adayı Şükrü Gür ile birlikte Susurluk halkına açıklayacaklarını belirten Yılmaz ?Susurluk´u geleceğe taşımak için birlikte çok çalışacağız. Bizim insanımız girişimcidir ve biz bu şehrin kaynaklarını iyi biliyoruz. Hep birlikte işsizlik kaygısı olmadığı, çevre kirliliğinin az üretimin fazla olduğu bir şehir için tek yürek olacağız. Selçuklu ve Osmanlı´nın mirasçısı biziz. Biz Cumhuriyet´in ta kendisiyiz. Balıkesir´de her alanda kalkınma hamlesi başlatacağız. Biz inanıyoruz siz de inanın." dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli