Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Yücel Yılmaz ve ailesi umuda bir adım attı

Yücel Yılmaz ve ailesi umuda bir adım attı

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, eşi Mehtap Yılmaz ile birlikte, ´Yeni Yılda Mutlu Bir Öykü Yazıyoruz´ sloganı ile Balıkesir Kızılay Şubesi tarafından Balıkesir Lisesi´nde başlatılan kök hücre bağış kampanyasında bağışçı o

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, eşi Mehtap Yılmaz ile birlikte, ´Yeni Yılda Mutlu Bir Öykü Yazıyoruz´ sloganı ile Balıkesir Kızılay Şubesi tarafından Balıkesir Lisesi´nde başlatılan kök hücre bağış kampanyasında bağışçı oldu.
Sağlık Bakanlığı ve Kızılay ortaklığında yürütülen TÜRKÖK Projesi kapsamında ´Yeni Yılda Mutlu Bir Öykü Yazıyoruz´ sloganı ile Balıkesir Lisesi´nde başlatılan kök hücre bağış kampanyasına okul öğretmenleri ve Yücel Yılmaz eşi Mehtap Yılmaz da katılarak bağışçı oldu.
Eşi ile birlikte kök hücre bağışında bulunarak umudu çoğaltmak için bir adım attıklarını söyleyen Yılmaz, "Kök hücre tedavisi bekleyen hastalar için sadece 10 dakikanızı ayırarak siz de bir canın umudu olabilir, hayatınızdaki en güzel mutluluk öyküsünü yazabilirsiniz. 2015 yılında başlatılan TÜRKÖK Projesi´nde donör sayısı 400 binlere yaklaştı. Devletimiz artık daha bilinçli hükümetimizin destekleriyle donör sayısının 500 binlere ulaşacağını düşünüyorum. Sağlığa katkı veren buradaki öğretmenlerimizi de kutluyorum. Bu kadar insanımızın buraya gelerek bağışçı olması gelecek için umut verici bir durum. İnsanın en hayırlısı insana en yararlı olandır diyorum.? dedi.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli