Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Yürürken ayağı taşa takılan bayan ölümden döndü

Yürürken ayağı taşa takılan bayan ölümden döndü

Bandırma kent merkezi yaya trafiğinin yoğun olduğu Şehit Süleyman Bey Caddesi´nde bozulan yoldaki taşlara ayağı takılan Türkan Eser isimli bayan dengesini kaybedince yere düştü.

 Düşme nedeniyle başına yere çarpıp baygınlık geçiren Türkan Eser´in ilk yardımına koşan çarşı esnafı oldu. Yerden kaldırılan Türkan Eser, bir sandalyeye oturtulup su verildi, yüzü yıkandı, kanayan burnu silindi ve hastaneden ambulans istendi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulans ekibi, baygınlık geçiren kadına ilk tıbbi muayeneyi yaptıktan sonra tedavisi devam etmek üzere Bandırma Devlet Hastanesi´ne götürdü.                      

Caddede yer yer bozulma olduğu için sık sık ayağı takılıp yere düşenler olduğunu ifade eden çarşı esnafı, caddeyi belediyeye şikâyet ederek bozulan yolların bir an önce tamir edilmesini istediler. Olaydan sonra gelen belediye tamir ekibi Türkan Eser´in hastanelik olmasına neden olan bozuk yeri tamir etti. Tek noktanın tamir edilmesinin yeterli olmadığını söyleyen çarşı esnafı, sadece yaya trafiğine açık olan caddenin birçok noktasında bozulan yerlerin de tamir edilmesini istediler.
Haber: Erdem Özcan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli