Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Zabıta Haftası kutlamalarına gecikmeli tören

Zabıta Haftası kutlamalarına gecikmeli tören

Erdek´te, ?Zabıta Haftası? gecikmeli olarak kutlandı.

Erdek´te, ?Zabıta Haftası? gecikmeli olarak kutlandı.
Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası, Kurban Bayramı ve Erdek´in düşman işgalinden kurtuluşu yoğun kutlama programları nedeniyle perşembe günü yapılan bir törenle gerçekleşti.
Zabıta Haftası nedeniyle ilçemiz Cumhuriyet alanında toplanan Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü´ne bağlı personel, Atatürk anıtına çelenk sunup, saygı duruşunda bulunup ardından İstiklal Marşı´nı seslendirdi.
Tören, günün anlam ve önemini belirten bir konuşmanın yapılmasıyla sona erdi. 

Cumhuriyet Meydanı´nda düzenlenen gecikmeli törene Erdek Belediyesi Başkan Yardımcısı Hulusi Ay, Erdek Belediyesi Zabıta Müdürü Osman Hüseyin Aydoğan ile Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli katıldı.
Cumhuriyet Meydanı´nda ki törenin sona ermesinin ardından Erdek Belediyesi Meclis toplantı salonunda bir araya gelen Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli tarafından, Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 190. yılı anısına pasta kesildi.
Dün ayrıca Zabıta Teşkilatı´nın 190. kuruluş yıldönümü nedeniyle Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Çarşı Camii´nde tüm şehitler adına Mevlid-i Şerif okundu
Artaki Marina Balık Restaurant´ta Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Zabıta Müdürlüğü´nde görev yapan personeline akşam yemeği verdi. Yemekte kısa bir konuşma yapan Sarı, ?Şartlar ne kadar zor olursa olsun bizim çalışanlarımız, tüm zorlukları aşacak güçte ve kabiliyettedir. Kaliteli ve nitelikli hizmetlerin üretilmesinde zabıta birimi, belediyenin gözü kulağı konumundadır. Bu bilinçle hareket ederek her türlü olumsuzluğun ve kalitesizliğin belirlenmesinde ve giderilmesinde Erdek Belediyesi´nin sokaklardaki temsilcisisiniz. Sadece kendi biriminizle ilgili konularda değil, belediyemizi ilgilendiren tüm konularda gerekli yerlere sorunları bildirmelisiniz. Tüm çabalarınız için ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum ve zabıta haftanızı kutluyorum? açıklamasında bulundu. Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı