Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 187. yılı kutlandı

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 187. yılı kutlandı

Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Zabıta Teşkilatının 187. kuruluş yıldönümü münasebetiyle kutlanan 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle, Atatürk Anıtının bulunduğu Cumhuriyet Alanında düzenlenen kutlama törenine katıldı.

Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Zabıta Teşkilatının 187. kuruluş yıldönümü münasebetiyle kutlanan "1-7 Eylül Zabıta Haftası" nedeniyle, Atatürk Anıtının bulunduğu Cumhuriyet Alanında düzenlenen kutlama törenine katıldı.
Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü`ne bağlı personelin tam kadro hazır bulunduğu tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.
Günün anlam ve öneminin anlatıldığı konuşmanın ardından, tören sona erdi. 
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle, Erdek Belediyesi Zabıta Personelini kutladı.  
Zabıta Haftası nedeniyle açıklama yapan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, ülkemizin en köklü kurumlarından biri olan Zabıta Teşkilatının birçok olumsuzluğa, imkânsızlıklara rağmen hizmet vermeye çalıştığını söyledi.
İlçemizin düzenini sağlayan ve birçok alanda toplumun rahatı, huzuru ve sağlığı için gece gündüz özveri ile çalışan Zabıta Teşkilatının 187.Kuruluş Yıldönümünü kutladığını kaydeden Başkan Aysan, Erdek`e verdikleri değerli hizmetlerinden dolayı şahsı ve Erdek halkı adına zabıta personeline teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.
Bu vesile ile zabıta teşkilatına hizmet eden, ebediyete intikal etmiş merhum Zabıta personelini de rahmetle andığını dile getiren Aysan, "Zabıta personeline en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu