Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Zabıtadan Cumartesi Pazarında sıkı denetim

Zabıtadan Cumartesi Pazarında sıkı denetim

Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, yeni korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında önlemleri en üst seviyeye çıkardı.

Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, yeni korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında önlemleri en üst seviyeye çıkardı.

Zabıta Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, tüm vatandaşlarımızın olası risklere karşı korunması amacı ile Erdek Cumartesi Pazarında gerçekleştirdikleri denetimlerinde maske takmayan esnaf ve vatandaşlar uyarıldı.

Zabıta ekiplerince, pazaryeri girişinde kurulan kontrol noktalarında, sokağa çıkma yasağı getirilen 20 yaş altı gençler ile 65 yaş ve üstü vatandaşlardan dışarıda olanları, evlerine geri dönmelerini isterken, maske takmayan vatandaşların pazar yerine girişlerine izin verilmedi.

Ayrıca, zabıta ekiplerince pazaryerine giriş yapan tüm vatandaşların ateş ölçümleri yapıldıktan sonra girişlerine izin verildi.

Zabıta ekipleri yaptıkları açıklamada, yoğun alışverişin yaşandığı marketler ile pazaryerlerinde vatandaşların koruyucu maske ile dolaşmalarını bildirdi.

Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli