Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Zafer Bayramı kutlama programı belli oldu

Zafer Bayramı kutlama programı belli oldu

Erdek Kaymakamlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programını açıkladı.

Erdek Kaymakamlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programını açıkladı.

Zafer Bayramı´nın 99. yıl kutlaması 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü, Cumhuriyet alanında saat 10.00´da Atatürk Anıtı´na çelenk sunumu ile başlıyor.
Törene kamu kurum ve kuruluş amirleri, Garnizon Komutanlığı´nca belirlenecek askeri personel, gaziler ve vatandaşlar katılacak. Anıta çelenkler Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tarafından sunulacak. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı´nın söylenmesinin ardından bayrağımız, altı asker tarafından göndere çekilecek.

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Deniz Üssü ve Garnizon Komutanı Erdek Garnizon Komutanı Dz. Alb. Ömer Karakaş ve Belediye Başkanı Burhan Karışık, törene katılanların ve vatandaşların bayramlarını kutlayacak. Kutlamaların ardından Garnizon Komutanlığı adına bir subay, günün anlam ve önemini dile getiren konuşmasını yapacak. Okunacak şiirlerden sonra kutlama tören geçişiyle sona erecek.

Kaymakamlık makamında saat 10:30´da Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Garnizon Komutanı Dz. Alb. Ömer Karakaş ve Belediye Başkanı Burhan Karışık, protokol sırasına göre kutlamaları kabul edecek.

Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenecek Fener Alayı, Ali Haydar Sarı Parkı´nda saat 20:30´da başlayıp, Cumhuriyet meydanında son bulacak.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false