Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Zafer Bayramı Ayvalık’ta 100. yıla yakışır kutlandı

Zafer Bayramı Ayvalık’ta 100. yıla yakışır kutlandı

Ayvalık’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl kutlamalarındaki coşku cadde, sokak ve meydanlara taştı. Sabah saatlerinde Büyük Zaferin 100. yılında 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında Cumhuriyet Meydanı'nda Ata’nın huzurund

Ayvalık’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl kutlamalarındaki coşku cadde, sokak ve meydanlara taştı. Sabah saatlerinde Büyük Zaferin 100. yılında 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında Cumhuriyet Meydanı'nda Ata’nın huzurunda çelenk sunumu ve tebrikat törenleri gerçekleştirildi. Şiir dinletileri, mini konserler, halk oyunları gösterileri ve kortej geçişiyle zaferin coşkusunu Ayvalıklılar hep birlikte yaşadı. Gece fener alayı ve ardından Büyük Park Amfitiyatro’daki Ali Aysun Kocatepe konseriyle 100. yıla yakışır kutlamalar doruğa ulaştı. 
Ayvalık Belediyesi’nin düzenlediği konserde, büyük zaferin 100. yıldönümü Ali ve Aysun Kocatepe çiftinin en güzel şarkılarını Ayvalıklılar için seslendirilmesiyle taçlandı. 
Ayvalık Amfi Tiyatro’yu dolduran yaklaşık beş bin kişinin Kocatepe çiftinin seslendirdikleri şarkılara eşlik ettiği konserde Cem Karaca, Barış Manço, İlhan İrem gibi sanatçılar da hit olmuş şarkılarıyla anıldı. 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı