Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Zağnospaşa Ortaokulu´ndan Türkiye Şampiyonluğu

Zağnospaşa Ortaokulu´ndan Türkiye Şampiyonluğu

Türkiye Oryantiring şampiyonasına katılan Zağnospaşa Ortaokulu Türkiye Şampiyonu olarak döndü.

Türkiye Oryantiring şampiyonasına katılan Zağnospaşa Ortaokulu Türkiye Şampiyonu olarak döndü.
Gençlik ve Spor Bakanlığı´na bağlı Okul Sporları Federasyonu´nun Sakarya´da düzenlediği şampiyonaya 3 kategoride katılan Zağnospaşa Ortaokulu Oryantiring takımı Yıldız Kızlar Kategorisinde Türkiye Şampiyon olurken, Yıldız Erkekler kategorisinde 2. ve Küçük Kızlar kategorisinde Türkiye 3. oldu.
26 Mayıs da düzenlenen şampiyona Türkiye genelinde dereceye giren 16 takım arasında yapıldı.
Sakarya´dan şampiyonluk ve derecelerle dönen Zağnopaşa Ortaokulu oryantiring takımı, Altıeylül Belediye Başkanı Kafaoğlu´nu ziyaret ederek vermiş olduğu desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ettiler.
Ziyarette Zağnospaşa Ortaokul Müdürü Cüneyt Akçura şampiyonaya nasıl katılma hakkı kazandıkları anlatırken Altıeylül Belediyesi´nin katkılarından dolayı teşekkür etti.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´da sporcuları tebrik ederken ??Eğitim öğretimin yanında bir spor dalı ile uğraşmak ve kendinizi geliştirmek sizin için çok önemli. Sizler bizim geleceğimizsiniz, sizlerin her konuda daha donanımlı gelişmeniz gerekir. Muhasır medeniyetler seviyesine böyle çıkacağız. Cumhurbaşkanımızın koyduğu hedefler var 2023, 2051 ve 2071 bizi bunlara ulaştıracak olan sizlersiniz. Türkiye şampiyonasında göstermiş olduğunuz başarıyı canı gönülden tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.´´ dedi.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli