Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Zeybek ?Gönlüm Hep Burada Olacak?

Zeybek ?Gönlüm Hep Burada Olacak?

Gaziantep´e atanan İl Emniyet Müdürü için veda yemeği

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Gaziantep İl Emniyet Müdürü olarak atanan Balıkesir İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek için veda yemeği düzenlendi.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir İl Emniyet Müdürü iken 19 Eylül 2019 tarihinde Gaziantep İl Emniyet Müdürü olarak atanan Cengiz Zeybek onuruna veda yemeği düzenledi.
İl protokolünün katıldığı veda yemeğinde bir konuşma yapan Vali Yazıcı, başarılı hizmetlerinden dolayı İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek´e teşekkür ederek, yeni görev yerinin hayırlı olmasını diledi.
İl Emniyet Müdürü ile 3 yıl beraber çalıştıklarını, üstün görev anlayışının yanı sıra insani olarak çok özel meziyetlere sahip bir kişi olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, "İlimiz insanına verdiğiniz hizmetlerden dolayı Balıkesirliler adına teşekkür ediyorum. Sizi daima güzel duygularla anacağız ve hatırlayacağız. Çok teşekkür ediyor, yeni görev yerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Kamu görevinde belirli yerlerde çalışıyoruz ve sonra tayine tabi oluyoruz. Önemli olan ayrıldıktan sonra arkanızda güzel hoş bir seda bırakabilmek. Bu bir veda değil hoş bir sedadır. Her şey gönlünüzce olsun." dedi.
İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ise Balıkesir´de çalışmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, desteklerinden dolayı Vali Yazıcı´ya teşekkür etti.
Veda yemeğinin ardından İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, tüm misafirler ile vedalaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Zeybek Gönlüm Burada Olacak
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı