Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Zeynep Dizdar, Erdek ve Ocaklarda klip çekti

Zeynep Dizdar, Erdek ve Ocaklarda klip çekti

Türk Pop Müziği Sanatçısı Zeynep Dizdar geçtiğimiz yaz piyasaya çıkarttığı Zeynep Dizdar 2012 albümüne Erdek ve Ocaklarda klip çekti.

Türk Pop Müziği Sanatçısı Zeynep Dizdar geçtiğimiz yaz piyasaya çıkarttığı ``Zeynep Dizdar 2012`` albümüne Erdek ve Ocaklar`da klip çekti.
Yönetmen Burak Ertaç`ın yorucu bir çalışma ile gerçekleştirdiği klip çekimleri Ocaklar`da bir motelde yapıldı.
M&D Ajans-Organizasyon genel koordinatörü Mustafa Der sanatçının menajeri olarak bugüne dek alışıla gelmiş mekanların süreli kliplerde kullanılmasını, görsel kirlilik oluşturduğunu bu nedenle yeni bakir alanların izleyicinin daha dikkatini cezbedeceğini düşünerek, çekim tercihlerini bu nedenle Erdek ile Ocaklar`a yönlendirdiklerini söyledi.
Çekimlerin henüz sezon öncesi olması, yoğunluktan arınmış son derece temiz görüntüler alındığını kaydeden Mustafa Der, kendisinin de Bandırmalı olmasının bu tercihte rol oynadığını değindi.
Ocaklar`da bir motel havuzunda yapılan çekimlerde pop sanatçısı Dizdar`ın uzun süre suda kalmasına neden oldu. Sanatçı Dizdar ve klip ekibi yoğun çekimler nedeniyle yorgunluklarının kaldıkları Ocaklar`da istirahat ederek giderdiler.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı