Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

?Zeytin Çekirdekleri? isimli proje ödül getirdi

?Zeytin Çekirdekleri? isimli proje ödül getirdi

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Türkiye´nin en önemli sosyal sorumluluk projeleri arasında gösterilen Zeytin Çekirdekleri projesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ödüllendirildi.

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) tarafından bu yıl 2´ncisi verilen, CHP´li belediyelerin projelerinin değerlendirildiği "Yerel Yönetim Ödülleri" Cuma günü Çankaya Belediyesi ev sahipliğinde sahiplerini buldu.
Kentsel Gelişim, Sosyal Projeler ve İstihdam, Çevre, Sağlık, Sokak Hayvanları, Kültür-Sanat, Turizm, Bilim Tarih, Tarım, Demokratik Katılım ve Yönetim, Çocuk, Eğitim, Gençlik ve Spor başlıkları altında gerçekleştirilen yerel yönetim projelerinde başarılı olan Belediye Başkanları ödüllerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun elinden aldı.
Ödül Törenine Genel Başkan Kılıçdaroğlu´nun yanı sıra Yerel Yönetimler Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, parti meclisi üyeleri, milletvekilleri yüzü aşkın belediye başkanı katıldı.
Ayvalık Belediye Başkanı Gençer, sunduğu sosyal sorumluluk projeleriyle bir kez daha Türkiye´de örnek belediye başkanları arasında gösterilirken, daha önce Özel Kalem Dergisi, Kamu Görevlileri Çalışanları Derneği ve bir çok araştırma şirketi tarafından yaptığı çalışmalarla ödüllendirilmişti.
Bilindiği üzere ?Zeytin Çekirdekleri´´ Ayvalık Belediyesi tarafından 4 yıl önce başlatılan, çocukların ve gençlerin sosyal gelişimlerini güçlendirmek için sağlanan ücretsiz müzik, sanat, spor, çevre eğitimi ve kent bilinci eğitim programı olarak yurt içi ve yurt dışında çok önemli organizasyonlara imza atmıştı. Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false