Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Zeytin Dalı ekibi İstanbul-Kadıköy´de sahne aldı

Zeytin Dalı ekibi İstanbul-Kadıköy´de sahne aldı

Ayvalık Belediyesi organizasyonunda Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi´nin destek verdiği "Zeytin Çekirdekleri Projesi" kapsamında Ayvalık´tan İstanbul´a gelen çocuklar 3 gün boyunca Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi öğrencileri ile yaptıkları pr

Ayvalık Belediyesi organizasyonunda Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi´nin destek verdiği "Zeytin Çekirdekleri Projesi" kapsamında Ayvalık´tan İstanbul´a gelen çocuklar 3 gün boyunca Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi öğrencileri ile yaptıkları provanın ardından Kadıköy´de konser verdi.
Ayvalık Belediyesi´nin çocuklara sanatı sevdirmek amacıyla başlattığı ve Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi´niıı desteklediği Zeytin Çekirdeklen Projesi kapsamında İstanbul´a gelen 8-11 yaş arasındaki 17 keman ve 5 çello öğrencisi, Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi Keman Orkestrası öğrencileri ile ortak çalışma yürüttü.
Ayvalık Belediyesi Zeytin Çekirdekleri İstanbul´da kaldıkları üç gün boyunca Kandilli Rasathanesi, Ayasofya Müzesi, Yerebatan ve Sultanahmet gibi İstanbul´un görülmesi gereken tarihi ve kültürel yerleri de gezme fırsatı buldular.
Kadıköy Kalamış Parkı´nda gerçekleşmesi planlanan fakat yağmur nedeniyle Caddebostan Kültür Merkezi´nde yapılan konsere Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Çocuk Sanat Merkezi öğrencileri velileri ve Kadıköy halkı katıldı.
Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi öğrencilerinin küçük resitali ile başlayan Zeytin Çekirdekleri Korosu ve Çocuk Sanat Merkezi´ııin ortak gösterimi ile devam eden konserde Ayvalık´ı tanıtan şarkı söylendi. Verdikleri konserle izleyenleri büyüleyen Ayvalık Belediyesi Zeytin Çekirdekleri ayakta alkışlandı.
Hızla büyüyen Zeytin Çekirdekleri projesinin Ayvalık sınırlarını aştığı bilgisi veren Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ?Kadıköy Belediyesi´nin konuğu olarak Ayvalık´tan gelen 22 çocuğumuz burada Kadıköylü kardeşleriyle üç günlük bir çalışmanın ardından aynı sahneyi paylaşarak konser verdiler. Çocuklarımıza, akademisyenler tarafından müzik, enstrüman, tiyatro ve resim gibi eğitimler veriliyor.? dedi.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli