Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Zeytin Kooperatifinin en yaşlı delegesi

Zeytin Kooperatifinin en yaşlı delegesi

Erdek İlhan Köyde yaşayan İsmail Sertelin S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifinin 48 birlik delegesi içinde en yaşlısı olduğu öğrenildi.

Erdek İlhan Köyde yaşayan İsmail Sertel`in S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi`nin 48 birlik delegesi içinde en yaşlısı olduğu öğrenildi.
1979 yılında Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi ortağı olduğunu söyleyen İlhan Köyü`nün en eski zeytinci müstahsillerinden İsmail Sertel, çocukluğundan beri binlerce zeytin ağacı yetiştirdiğini söyledi. 
Erdek`e bağlı İlhan Köyde oturan 1937 doğum tarihli İsmail Sertel`in, Marmarabirlik`in en eski Erdek delegesi olduğunu açıklayan S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Durak, "İsmail Sertel amca, Marmarabirlik`te oy kullanma hakkı bulunan en eski delegelerimizden birisidir. 33 yıldır devam kooperatif ortaklığının koşullarını bu yaşına rağmen yerine getirme uğraşı verdiği gibi zeytin kooperatifimizi çok seviyor. Bizde kendisini çok seviyoruz. Sertel amcamız bizim için yaşayan bir tarih. Allah kendisine uzun ömür versin. 21 Nisan`da Marmarabirlik`in Bursa-Başköy Tesislerinde gerçekleşecek olağan genel kuruluna bir aksilik olmazsa İsmail Sertel büyüğümüzde katılarak delegelik görevini yerine getirecektir." dedi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false