Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

“Zeytin ve Barış” temalı resim yarışması sona erdi

“Zeytin ve Barış” temalı resim yarışması sona erdi

Ayvalık Belediyesi Hamdibey Mahalle Evi’nde gönüllülerin desteğiyle düzenlenen “Zeytin ve Barış” temalı resim yarışması sonuçlandı.

Ayvalık Belediyesi Hamdibey Mahalle Evi’nde gönüllülerin desteğiyle düzenlenen “Zeytin ve Barış” temalı resim yarışması sonuçlandı. 
Yarışmaya katılım sağlayan 20 öğrenci arasında zeytin ve barışı en güzel şekilde resmeden 3 öğrenci 16. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Festivali’nde düzenlenen ödül töreniyle hediyelerine kavuştu. 
Ayvalık Belediyesi tarafından mahalle evlerinden faydalanan çocukların ekran başında geçirdiği zamanı azaltmak, onların resim yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olarak hayal güçlerinin zenginleştirmesi amacıyla düzenlenen “Zeytin ve Barış” isimli yarışmanın sonuçları açıklandı. İlkokulda eğitim gören çocukların zeytin ve barış konusundan oluşan ve yarışma materyallerinin Ayvalık Belediyesi mahalle evleri tarafından karşılandığı yarışmaya onlarca öğrenci katıldı. Yapılan değerlendirmelerin ardından üç öğrenci dereceye girerek ödül almaya hak kazandı. 
Yarışma sonucunda, 16. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Festivali’nde çocuklar ödüllerine kavuştu. Başkan Mesut Ergin’in eşi Canan Ergin’in de hediyeleri takdim ettiği öğrencilerin sevinçleri izleyenleri mutlu etti. Yağmur Çatar isimli öğrenci birincilikle bisikletin sahibi olurken, ikinci Papatya Çakır ve üçüncü Yağız Portakal da özel hediye paketlerinin sahibi oldu. Diğer tüm katılımcı öğrencilere de okul hayatına ve kişisel gelişine katkısı olacak birçok hediye paketi verildi.                         Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı