Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Zeytinci müstahsilin çocukları Marmarabirlik´i ziyaret etti

Zeytinci müstahsilin çocukları Marmarabirlik´i ziyaret etti

Türkiye´nin zeytin devi Marmarabirlik´in önemli konukları vardı.

Türkiye´nin zeytin devi Marmarabirlik´in önemli konukları vardı.
İznik Kadir Koyutürk İlkokulu öğrenci ve velileri Marmarabirlik´in Bursa-Başköy tesislerini gezerek, zeytinin üretim aşamalarını bizzat görme fırsatı buldu.
Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa´nın ev sahipliği yaptığı ziyarete, Okul Müdürü Ömer Faruk Toprak, sınıf öğretmenleri ve öğrenci velileri ile birlikte yaklaşık 150 kişi katıldı.
Bursa-Başköy Bölgesi´nde bulunan entegre tesislerinde vakum ambalaj ünitesi, teneke kutu ambalaj ünitesi, ezme üretim ünitesi, lisanslı depo, zeytin yağı sıkım ve ambalajlama ünitesini gezen öğrenciler tesislere hayran kaldı.
Marmarabirlik Konferans Salonu´nda konuklarına kısa bir konuşma gerçekleştiren Başkan Hidamet Asa, "Dedeleriniz, babalarınız ve annelerinizin ortağı, sahibi olduğu Marmarabirlik´e hoş geldiniz. Kooperatifler üreticilerin sermayelerini birleştirerek oluşturdukları güç birliğidir. Kooperatifler ekonominin yapı taşlarıdır. Değerli çocuklar, ilerde sizler de büyükleriniz gibi kooperatifçiliğe önem verin, sahip çıkın. Çünkü kooperatifçilik sizin geleceğinizdir." dedi.
Ziyaret sonunda öğrencilere içinde kitap da bulunan hediye çantası verildi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false