Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Zeytinli Muhtarı Aydın: Yerel yönetimden hizmet olarak istediğimizi alıyoruz

Zeytinli Muhtarı Aydın: Yerel yönetimden hizmet olarak istediğimizi alıyoruz

Erdekin çiçeği burnunda mahallelerinden olan Zeytinli Mahallesi sakinleri, geride kalan bir yılda yerel yönetimden hak ettiği hizmetleri almaktan memnun.

Erdek`in çiçeği burnunda mahallelerinden olan Zeytinli Mahallesi sakinleri, geride kalan bir yılda yerel yönetimden hak ettiği hizmetleri almaktan memnun.
Erdek Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın, geride kalan bir yılı gazetemize değerlendirdi. 29 Mart 2009`da faaliyete geçen Zeytinli Mahallesi`nin ilk muhtarı olma şansını yakalayan Aydın, bir yıl önce mahalle olan Zeytinli Mahallesi`nin, geride kalan bir yılı çok iyi değerlendirdiğini söyledi.
Mahalle Muhtarlığına gelen mahalle sakinlerine, işyerinin bir bölümünü ayırdığı muhtarlık ofisinden hizmet vermeyi aralıksız sürdürüyor.
Muhtar Aydın, Erdek Belediye Başkanlığı`nın hizmet alanına giren tüm konuların, bizzat belediye başkanına aktarıldığını, başkanın da kendisiyle yakından ilgilendiğini belirtip, mahallede hizmet bekleyen hangi nokta varsa hepsinin yerine getirildiğini kaydetti.
Kendisi tarafından gözden kaçıpta, mahalle sakinleri tarafından görülen eksikliklerin kendisine aktarılmasını beklediğini yineleyen Aydın, "yerel yönetimin mahalleye gösterdiği sıcaklıktan çok memnunuz. Belediye başkanımızın, mahalleye hizmet etmek için yoğun çaba gösterdiği yapılan çalışmalarla zaten görülmektedir" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı