Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ZEYTİNLİ TEK YÜREK SAKANIN ARKASINDA

ZEYTİNLİ TEK YÜREK SAKANIN ARKASINDA

CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Kamil Sakadan Zeytinli çıkartması…

CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Kamil Saka`dan Zeytinli çıkartması… Geçtiğimiz hafta sonu ilk olarak Zeytinli Yelken Kafe`de yurttaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Saka daha sonra Zeytinli Pazarı`ndaki esnafı ziyaret etti.
Çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Kamil Saka, geçtiğimiz hafta sonu Zeytinlili yurttaşlarla bir araya geldi.
İlk olarak Zeytinli Yelken Kafe`de yurttaşla buluşan Başkan Adayı Saka, "bugün işlerinizden zaman ayırıp buraya geldiğiniz için hepinize teşekkürlerimi iletiyorum. Bildiğiniz üzere artık büyük bir kent haline geleceğiz. Büyüyen ve gelişen Edremit`i ranta kurban etmemek ve sosyal belediyeciliği Edremit`te hakim kılmak için sizlerle beraberim. Şahsıma ve ekibime ilk günden itibaren göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için de özellikle teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum" dedi.
Zeytinli`nin sosyal demokrasiye ve Atatürk ilke ve devrimlerine yürekten bağlı çağdaş-yurtsever insanların çoğunlukta olduğu bir belde olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Adayı Saka, daha yaşanılabilir bir Edremit için hayata geçirecekleri projelerden bazılarını vatandaşlarla paylaştı.
Zeytinli`de yaşayan yurttaşların sordukları sorulara da cevaplar veren Başkan Adayı Saka, hiçbir yurttaşın kendileriyle ilgili soru işareti taşımamasını istediğini, dürüstçe ve demokrasinin kurallarından ayrılmadan Edremit`i yönetmeye talip olduklarını söyledi. 
27 yıldır Güre`de yaptıklarının kendileri için referans niteliğinde olduğunu ve bu yüzden halkın kendisine "Dürüst Başkan" lakabını taktığını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Kamil Saka, Zeytinli`deki ziyaretlerine Pazar esnafı ile devam etti.
Zeytinli Pazarı`nda da yurttaşların sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Adayı Saka, bir yandan pazarını yapan insanların isteklerini not ederken diğer yandan esnafın dertlerini dinledi. O sırada bir vatandaş Başkan Adayı Saka`ya dönerek "Sayın Başkan dürüst ve çalışkan adamsın. Zeytinli`de yaşayan her insanla görüşüyorum. Zeytinli tek yürek Saka`nın arkasında, bunu bilesin" dedi.
Göreve geldiklerinde Edremitli Pazar esnafını yüzünü güldürecek projeleri olduğunu ifade eden Saka, sevgi gösterileri eşliğinde Zeytinli`deki ziyaretlerini sonlandırdı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı