Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Zeytinliada Arkeopark Daily News Gazetesinde

Zeytinliada Arkeopark Daily News Gazetesinde

Erdek Zeytinliada Arkeoparkın açılışı sonrası Daily News Gazetesi ilçemizi tanıttı. Ülkemizin yaygın basın organlarından Posta Gazetesinden sonra yurtdışında yayınlanmakta olan Daily News Gazetesi ilçemizi ve Zeytinliadayı tanıttı.

Erdek Zeytinliada Arkeopark`ın açılışı sonrası Daily News Gazetesi ilçemizi tanıttı.
Ülkemizin yaygın basın organlarından Posta Gazetesi`nden sonra yurtdışında yayınlanmakta olan Daily News Gazetesi ilçemizi ve Zeytinliada`yı tanıttı.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız koordinatörlüğü ile Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın önderliğinde, Zeytinliada`yı antik eser tutkunlarıyla buluşturmayı hedefleyen proje çalışmalarının yankıları sürüyor. 
Geçtiğimiz günlerde, Zeytinliada Arkeopark`ın açılışı sonrası yaygın basın yayın organları ilçemizin tanıtımına yönelik yazılar yayınlamaya başladı.
Son olarak yurtdışında yayın yapan gazetelerden Daily News 27 Temmuz 2012 günkü sayısında, Zeytinliada Arkeopark tanıtımına geniş ölçüde yer verdi.
Zeytinliada`da gün ışığına çıkarılan Meryem Ana Kilisesinin de anlatıldığı Daily News Türkiye`nin ilk İngilizce yayın yapan ve okurunun % 70`ini ülkemizde yaşayan yabancıların ve yabancı turistlerin oluşturduğu gazetenin web sitesini yurtdışından binlerce turist adayı ve yatırımcı takip ediyor. Gazetede yer alan haberde, Zeytinliada ve Kazı çalışmaları anlatılıyor. 
Zeytinliada`nın yer aldığı gazetenin tirajının 5710 adet olduğu ve bağımsız medya takip şirketleri tarafından yapılan reklam analizine göre bu haberin reklam eşdeğerinin ise 8.122,10 USD olduğu biliniyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli