Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Zeytinliadadaki çalışmalar yakın takipte

Zeytinliadadaki çalışmalar yakın takipte

Erdek sahilindeki çay bahçelerinin karşısında bulunan Zeytinliadanın arkeopark olarak düzenlenmesi için devam eden çalışmalar Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ile Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan tarafından yerinde takip edildi.

Erdek sahilindeki çay bahçelerinin karşısında bulunan Zeytinliada`nın arkeopark olarak düzenlenmesi için devam eden çalışmalar Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ile Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan tarafından yerinde takip edildi.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız beraberinde, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`la birlikte, Arkeopark olarak hazırlanan Zeytinliada`da devam eden çalışmaları yerinde görmek için adada incelemede bulundular.
Erdek sahilinde bulunan çay bahçelerinin karşısındaki Zeytinli ada`ya beraberinde Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek Turizm ve Tanıtma Vakfı yöneticileri ve Erdek Belediye Personeli ile birlikte giden Belediye Başkanı Aysan`a, Erdek Turizm ve Tanıtma Vakfı görevlilerince brifing verildi.
Güney Marmara Kalkınma Ajansı`ndan (GMKA) hibe alan Zeytinliada Arkeopark projesinin gerçekleşmesine yönelik devam eden yapım çalışmaların ne aşamada olduğunu gören Kaymakam Kaygısız ve Belediye Başkanı Aysan, adanın dokusuna uygun yeni yapılan binalar ve seyir teraslarını inceledi.
Yaklaşık bir saat devam eden incelemeden sonra, heyet yeniden Erdek`e geri döndü.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli