Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ziraat Bankası Erdek Kampını satışa çıkardı

Ziraat Bankası Erdek Kampını satışa çıkardı

Ziraat Bankası Personel Vakfı, kendisine ait eğitim ve dinlenme tesislerini satışa çıkarırken, satış kararı alınan tesisler arasında Erdek-Bandırma Karayolunun 4. kilometresinde bulunan kampta yer alıyor. Ziraat Bankası Personel Vakfı, Balıkesir (Erd

Ziraat Bankası Personel Vakfı, kendisine ait eğitim ve dinlenme tesislerini satışa çıkarırken, satış kararı alınan tesisler arasında Erdek-Bandırma Karayolunun 4. kilometresinde bulunan kampta yer alıyor. Ziraat Bankası Personel Vakfı, Balıkesir (Erdek), Ankara ve Mersin`de bulunan 5 gayrimenkulün satışını yapacak. 
Ziraat Bankası Personel Vakfı tarafından Balıkesir, Ankara ve Mersin`de bulunan 5 gayrimenkulün satış kararı ile ilgili ilk ihale 26 Şubat 2014 günü saat 19:00-20:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.            
Ziraat Bankası Personel Vakfı`nın satışa ilişkin duyurusu Resmi Gazete`de yayımlandı. Buna göre Ziraat Bankası Personel Vakfı Balıkesir, Ankara ve Mersin`de bulunan 5 gayrimenkulün satışını açık artırma veya pazarlık yoluyla ihale yapılmak suretiyle, peşin veya vadeli olarak yapacak.  Satılacak tesisler arasında Erdek`teki tesiste var
Erdek Zeytinli Mahallesi Kastri Mevkiinde bulunan 16 bin 608/21 bin 349 metrekare alanlı denize sıfır kamp tesisi, açık arttırma veya pazarlık yoluyla ihale yapılmak üzere peşin veya vadeli olarak satılıyor.
Ziraat Bankası Personel Vakfı`nın, Erdek`teki tesisin yanı sıra Ankara`nın, Altındağ İlçesi, Doğanbey Mahallesi, Ulus`da bulunan İş Hanının 1,2, 3, 4 ve 5. Katları, Ankara`nın, Gölbaşı İlçesi, Karşıyaka Mahallesi tam hisseli ve 4 bin 6 metrekare büyüklüğündeki arsa, yine Gölbaşı`nın Karşıyaka Mahallesi 8 bin 500 metrekare alanlı arsanın 2 bin 914/8 bin 500 hissesi ile Mersin`in, Akdeniz İlçesi Nusratiye Mahallesi`nde bulunan, A Bloktaki 33, 35 bölüm nolu dükkanlarında satışı gerçekleştirilecek.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli