Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ziraat odasına araç takviyesi

Ziraat odasına araç takviyesi

Erdek Ziraat Odası üyelerine hizmet için kamyonet satın aldı. Müstahsile ihtiyacı olan malzemeleri sunmak için yoğun tempoda çalışan Erdek Ziraat Odası Yönetim Kurulu son olarak odaya bir kamyonet kazandırdı.

Erdek Ziraat Odası üyelerine hizmet için kamyonet satın aldı.
Müstahsile ihtiyacı olan malzemeleri sunmak için yoğun tempoda çalışan Erdek Ziraat Odası Yönetim Kurulu son olarak odaya bir kamyonet kazandırdı.
Ziraat Odası Başkanı Mehmet Saçıl görev başladığı 2007 yılından bu yana kendisinden önceki Ziraat Odası yönetim kurulu üyelerine candan teşekkür edip, kendisi göreve gelmeden 10, 15 gün önce eski yönetim tarafından Halitpaşa Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi`nde 54 Milyara satın alınan odanın hizmet binasının 15 milyarını Halk Bankası`ndan eski yönetimin almış olduğu parayı faiziyle birlikte 25 milyar olarak ödeyip odanın hiç borcu bulunmadığını ifade edip, aradan geçen 3 yıl sonra odaya bir araç kazandırdıkları için mutlu olduklarını açıkladı.
Zeytin ağaçları için hayati derecede önemli olup ancak çuvallarda satılan gübre, organik gübre, boraks, göztaşı, bakırlı ilaçlar, tarım kireci ve damlama sulama sistemleri gibi vs. malzemeleri Erdek`li müstahsilin odaya gelip satın alabildiklerini ancak Ocaklar, Karşıyaka beldeleri ve çevre köylerde yaşayan üyelerin ise bu malzemeleri almak için odaya gelmekte zorlandıklarının tespit edildiğini söyleyen Ziraat Odası Başkanı Mehmet Saçıl, yaklaşık 5000 civarında olan üyeler içinde Erdek`e malzeme almaya gelmekte zorlanan zeytin üreticilerine ihtiyacı olan malzemeleri evlerinin kapısına kadar götürmek için ziraat odasına araç almaya karar verdiklerini kaydetti. Odaya böyle bir araç kazanmasında emeği geçen yönetim kurulu üyelerine de teşekkür eden Saçıl, "Çiftçimiz mağdur kalmasın, hizmette sınır tanımıyoruz" dedi.
Haber: Taygun Ertan

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli