Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ziraat Odası-Zeytinli Muhtarlığı işbirliği

Ziraat Odası-Zeytinli Muhtarlığı işbirliği

Erdekli zeytin üreticilerini yakından ilgilendiren aylık bültenler bundan böyle ilçemiz Zeytinli Mahallesi muhtarlık hizmet binasından da elde edinilebilecek.

Erdek`li zeytin üreticilerini yakından ilgilendiren aylık bültenler bundan böyle ilçemiz Zeytinli Mahallesi muhtarlık hizmet binasından da elde edinilebilecek.
Erdek Ziraat Odası Başkanı Mehmet Saçıl ile Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın hafta içinde bir araya geldi. Ziraat Odasının delege seçimlerinden sonra gerçekleşen buluşmada, Erdek Ziraat Odası ile Zeytinli Mahallesi Muhtarlığı işbirliği yapma kararı aldı.
Yaptıkları görüşmenin, Erdek`te Zeytinli Mahallesi Muhtarlığı sınırları içinde ikamet eden zeytin üreticilerini yakından ilgilendiren içeriğinde çiftçilere yeni teknolojik imkanların anlatıldığı Ziraat Odaları Birliği`nce aylık olarak yayınlanan bültenin, Ziraat Odası hizmet binasından çok uzak bölgede bulunan Zeytinli Mahallesi Muhtarlığı tarafından mahallede ikamet eden müstahsillere dağıtılması kararı alındı.
Erdek Ziraat Odası Başkanı Mehmet Saçıl, "Zeytinli Mahallesi`nde ikamet eden zeytin üreticilerine dağıtılması için aylık bültenlerimizin muhtarlık tarafından dağıtılmasını istedik. Muhtar Aydın, isteğimize olumlu cevap verdi" dedi.
Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın ise, ziraat odası hizmet binasından çok uzak bölgede bulunan mahallemizde ikamet eden çiftçilerimize, Ziraat Odalı Birliği yayınlarının ulaşmasını çok önemli buldum. Zeytin üreticilerimizi bilgilendiren böylesine önemli yayın organının ulaşmasıyla bilgilenecek çiftçimiz daha kaliteli ürün elde edecektir. Erdek Ziraat Odası`nın her türlü organizasyonunda varım şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false