Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Zühal Ekinci Erdekte

Zühal Ekinci Erdekte

Her fırsatta GÜLÜMSEMEDEN SORUMLU DEVLET BAKANLIĞINA talip olduğunu açıklayan Gazeteci-Yazar Zühal Ekinci ilçemizde.

Her fırsatta "GÜLÜMSEMEDEN SORUMLU DEVLET BAKANLIĞI`NA" talip olduğunu açıklayan Gazeteci-Yazar Zühal Ekinci ilçemizde.
Aynı zamanda psikolog olan Ekinci, hiç biri diğerine benzemediği için insanları ve çakıl taşlarını çok sevdiğini belirtiyor.
Gazeteci yazar Zühal Ekinci ilçemizi ziyarette bulundu. İlçemize gelmeden önce tatilini Denizkent`te geçiren Ekinci, hafta başında geldiği Erdek`te yakın aile dostu Kudret Hamarat ve ailesiyle bir araya gelme fırsatını yakaladı.
"Fistoş, Centilmen ve Diğerleri" isimli yayımlanmış kitabı bulunan Zühal Ekinci, gündüzleri deniz, kum ve güneşten oldukça faydalanırken akşamları da ilçenin tarihi çay bahçelerinde sıcak demli çay içerek ilçenin keyfini çıkardı.
Gazeteci-yazar olması nedeniyle ilçede yayımlanmakta olan yerel gazeteler hakkında bilgi edinebilmek için Gazetemiz sahibi Mehmet Ertan`la da bir araya gelen Ekinci, YENİ ERDEK GAZETESİ hakkında bilgi sahibi oldu. Erdek`e gelmeden önce tatil yaptığı Denizkent hakkında konuşan gazeteci-yazar Ekinci, Denizkent`te bulunduğu süre içinde denizin bir gün olsun dalgasız olduğunu görmediğini, kumsalın ise çok pis bulunduğunu belirtti. Erdek`i gördükten sonra burasının çok bakımlı ve güzel bir tatil yöresi olduğu itirafında bulunan Ekinci, bundan sonraki tatilini Erdek`te geçirmeyi düşündüğünü açıklayıp, burada yaşayan halkın yaşadığı şehrin kıymetini bilmesini istedi.
Haber: Kemal Şekerci

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı