Tarih: 10.01.2026 16:44

MANYAS ESNAF VE SANATKÂRLARDA KELEŞ GÜVEN TAZELEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Manyas Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan kongresi Atatürk Kültür salonunda yapıldı. 

Divan Başkanlığını Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Fehmi Erdem'in yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı.Faaliyet ve denetleme raporlarının okunması sonrası, dört yıllık tahmini bütçeler okunarak kabul edildi. 

Başkan adayları Murat Barçın, Semih Keleş ve Tamer Yıldız'ın konuşmaları sonrası seçimlere geçildi. 610 kayıtlı üyenin bulunduğu Manyas Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan kongresinde 466 üye oy kullanırken, üç oy geçersiz sayıldı. 

Geçerli oyların 140 tanesini Tamer Yıldız, 147 tanesini Murat Barçın alırken, 176 oy alan mevcut başkan Semih Keleş yeniden dört yıl süre ile Manyas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçildi. 

Kongreye Manyas Belediye Başkanı Ahmet Duru, siyasi parti temsilcileri, STK Başkanları ile esnaflar katıldı.

Semih Keleş'in başkanlığında ki yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu.Arda Hakan Göçmez, Ergün Akgün,Erdem Akın, Vakkas Demir, Erhan Gürer, Numan Furkan Taşkın Denetleme Kuruluna ise Ayşe Aktuğ, Huriye Kutlu Bozkurt ve Kübra Tüfekli .
Süleyman ÖZAYDIN/MANYAS

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —