Bandırmaspor Kulübü'nün önceki başkanı Serdar Kuter, Bandırmaspor Kulübü'nün onursal başkanı Onur Göçmez'in, kulüpten alacaklarından 55 milyon lirayı kulübe bağışladığını açıkladı.
Kuter, sosyal medya hesabından, "Kamuoyunu bilgilendirme" başlığıyla şu açıklamayı yaptı:
"Bandırmaspor Onursal Başkanı Onur Göçmez, Bandırmaspor'un dernek statüsünde kaldığı sürece ve radikal bir değişiklik olmadığı takdirde mevcut alacaklarını dondurduğunu, bu yapı devam ettiği müddetçe borcu tahsil etmeyeceğini kamuoyuna duyurmuştu.
Sayın Onur Göçmez, mevcut Bandırmaspor yönetimine destek olmak ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun koyduğu mali kriterler nedeniyle kulübün transferlerde zor duruma düşmemesi adına transfer limitlerinin açılması için mevcut alacaklarından 55 milyon TL'sini Bandırmaspor'a bağışlamıştır. Bu yapılan bağışla Bandırmaspor'un daha rahat transfer yapabilmesi için eli rahatlatılmıştır.
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur."