Tarih: 15.01.2026 20:54

Terzi Ahmet Oduncu Toprağa Verildi

Facebook Twitter Linked-in

Önceki dönem AK Parti Erdek İlçe Başkan Yardımcısı ve Mali Müşavir Hasan Oduncu'nun babası, Erdek'in sevilen esnaflarından Terzi Ahmet Oduncu (72) hayatını kaybetti.

Uzun yıllar Erdek'te terzilik yaparak esnaflık yapan Ahmet Oduncu'nun, bir süredir yoğun bakımda tedavi gördüğü ve bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Merhum Ahmet Oduncu'nun cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip Erdek Yalı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Erdek'te toprağa verildi. Cenaze törenine Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti başkanları ve çok sayıda seveni katıldı.

Merhuma Allah'tan rahmet; başta Hasan Oduncu olmak üzere ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Haber: Tuncay Ertan

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —