Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Marmara ilçesine bağlı Avşa ve Ekinlik adalarında vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi.
Programı kapsamında ilk olarak Avşa Adası'nı ziyaret eden Vali Ustaoğlu, çarşı esnafı ve vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti. Esnafın taleplerini dinleyen Ustaoğlu, tüm esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu.
Ardından Ekinlik Adası'nı ziyaret eden Vali İsmail Ustaoğlu, burada da mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vali Ustaoğlu'na ziyaretlerinde eşi Hanımefendi Şenay Ustaoğlu da eşlik etti.
Marmara Adası'ndaki buluşmalarda ada sakinleri, esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Ustaoğlu, iletilen talepleri dinleyerek değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretler, samimi atmosferde gerçekleşen görüşmelerin ardından sona erdi.
Haber Merkezi




