Hüseyin Yakar, diyaliz ünitesine TV bağışladı
Her bayram olduğu gibi bu bayramda da hastane ziyaretini aksatmayan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, diyaliz ünitesine 15 adet kulaklı televizyon hediye etti.
Sağlık Haber
Yayın: 05 Ağustos 2014 - Salı 18:58
Güncelleme: 05 Ağustos 2014 18:58
Hüseyin Yakar, diyaliz ünitesine TV bağışladı

Her bayram olduğu gibi bu bayramda da hastane ziyaretini aksatmayan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, diyaliz ünitesine 15 adet kulaklı televizyon hediye etti.
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, her bayram olduğu gibi bu bayramda da hastane ziyareti yapmayı ihmal etmedi.
Gönen’deki Parti binasındaki bayramlaşma töreninden sonra hastaneye geçen Başkan Yakar, Ak Parti Gönen İlçe Başkanı Av. Servet Bıyık ve belediye meclis üyeleri ile birlikte yatan hastaların, refakatçilerinin ve sağlık personelinin bayramlarını kutladı.
Başkan Yakar, diyaliz ünitesindeki ziyareti sırasında hastalardan gelen televizyon talebine anında cevap vererek bu üniteye 15 adet kulaklıklı televizyon bağışında bulundu. Ünitede uzun zaman geçiren hastalar bu zaman zarfında yatağına özel televizyonları seyrederken, kulaklıklı sistem sayesinde herkes kendi seyrettiği programın sesini duyabilecek.

  • Çarşamba 24.3 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 25.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İsfendiyar Ülker, CHP Balıkesir İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

2

“Zeytin halkalı leke” ile mücadele zamanı!

3

Av sezonu başlıyor: Paşalimanı Adası halkı endişeli

4

Manyas’ta Ayçiçek Alımları Sona Erdi

5

Manyas’ta Çeltik Hasadı Başladı

6

TKDK’dan deprem bölgesinde öğrencilere kırtasiye desteği

7

Balıkesir İtfaiyesinden Anıtkabir ziyareti