İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mahir Mavi:
?Bandırma, her yönüyle çok sosyal bir kent?
Bölge Haberleri
Yayın: 06 Ekim 2018 - Cumartesi 18:52
Güncelleme: 06 Ekim 2018 18:52
 İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mahir Mavi:

Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mahir Mavi, ?Bandırma, çok sosyal bir kent. Görevimi en iyi şekilde yerine getirme çabası içinde olacağım? dedi.
Bandırma´nın, 21 atama tercihi içinde üçüncü sırada yer aldığını belirten Mavi, ?Bandırma´yı daha önce hiç görmemiştim. Her yönüyle çağdaş bir kente geldiğim için çok mutluyum? diye konuştu.
Sporu sevdiğini, başta atletizm olmak üzere bireysel sporları tercih ettiğini vurgulayan Mavi, Bandırmaspor ve Banvitspor´un maçlarını izleyeceğini sözlerine ekledi.
GÖREV YAPTIĞI YERLER
Yüzbaşı Mahir Mavi, 2007-2009 yılları arasında Sivas´ın Zara ilçesi, 2009-2011 arasında Hakkari´nin Çukurca, 2011-2016 arasında, Sakarya´nın Karapürçek, 2016-2018 arasında Erzincan´ın İliç ilçelerinde görev yaptıktan sonra Bandırma´ya atandı.
Mavi, bu görev süresinin 4 yılını komando birliği ve bölüğü, 7 yılını ise ilçe jandarma komutanlıklarında geçirdi.
Bandırma´nın yeni ilçe jandarma komutanı jandarma yüzbaşı Mahir Mavi, 1983 yılında, Konya´nın Karaman ilçesinde doğdu. Eşi Bandırma İmam Hatip Lisesi İngilizce öğretmenliğine atanan Mavi´nin, 5 ve 7 yaşlarında iki çocuğu bulunuyor.
Haber : Önder Balıkçı

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi