?Şehirler ve Kültürler Yörelerimiz? Projesi başvuruları başladı
Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan ?Şehirler ve Kültürler Yörelerimiz? projesine başvurular başladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 03 Ekim 2018 - Çarşamba 18:33
Güncelleme: 03 Ekim 2018 18:33
 ?Şehirler ve Kültürler Yörelerimiz? Projesi başvuruları başladı

Gençlerimizin tarihi ve kültürel yönden zengin çevre iller ile kendi il ve ilçelerini daha yakından tanımaları, buralarda yaşayan akranlarıyla tanışmaları ve gençler arasında diyaloğun arttırılmasına katkı sağlanması amacıyla, 14-29 yaş arası gençlerimizi kapsayan projeyle, İlimizden Bursa, İzmir, Birgivi, Çanakkale ve Ayvalık olmak üzere günübirlik geziler düzenlenecek.
Proje boyunca gençler, gittikleri ilin tarihi ve kültürel mekanlarını, rehberler eşliğinde ziyaret etme fırsatı bulurken, Huzurevi, Şehitlik Ziyareti, Engelsiz Yaşam Merkezi ziyaretleri ve gönüllülük uygulamalarına da katılıyor.
İlimizde Ekim ayından itibaren düzenlenecek olan projeye katılmak isteyen gençlerimizin; sehirlervekulturler.gsb.gov.tr adresinden başvuru yapmaları istendi.
Haber Merkezi

  • Cuma 18.4 ° / 11.6 ° false
  • Cumartesi 12.5 ° / 9.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 12.8 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Akın: “Can dostlarımız için her detayı düşündük”

2

TEMA’dan minik öğrencilerine çevre desteği

3

Aydın Kaptan 2 Gemisi Avşa – Erdek Hattında Seferlere Başladı

4

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN KALDIRIM İŞGALİ DENETİMİ: BAŞKAN MİRZA’DAN ESNAFA ÇAĞRI

5

Akın: “Balıkesir’imizi hep birlikte sporun merkezi yapacağız”

6

Avşa İçme Suyu Arıtma Tesisi’ne Teknik İnceleme Ziyareti

7

Başkan Karışık’tan 24 Kasım Öğretmenler Günü Ziyareti