10 kilo Bonzai ele geçirildi
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Susurluk-Balıkesir kara yolu üzerinde...
Bölge Haberleri
Yayın: 11 Ocak 2017 - Çarşamba 14:11
Güncelleme: 11 Ocak 2017 14:11
10 kilo Bonzai ele geçirildi

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Susurluk-Balıkesir karayolu üzerinde 10 Ocak saat 05.45 sularında müşterek yaptığı yol kontrol ve arama noktasına yaklaşan bir şüpheli aracın "DUR" ihtarına uymayarak kaçması üzerine araç takibe alındı. Bir süre sonra araçtan inen iki şüphelinin ellerinde bulunan valizi park halinde bulunan bir TIR´ın altına atarak farklı yönlere kaçması üzerine iki şüpheliden (İ.U) isimli şahıs yakalandı. Kaçan diğer şüphelinin (B.O) isimli şahıs olduğu tespit edildi.
Valizde yapılan kontrolde 500 gramlık vakumlanmış poşetler içerisinde 10 kilo Bonzai (sentetik cannabinoid) olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildi.
Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alınan (İ.U.) ile ilgili tahkikata başlanırken, olay yerinden kaçan (B.O) isimli zanlının yakalanması için çalışmalara devam ediliyor.

Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: kilo Bonzai geçirildi
  • Çarşamba 17.8 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.4 ° / 11.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erdek'te yılın ilk meclisi toplandı

2

Erdek Emniyet Müdürlüğü’nde Görev Değişimi

3

BANDIRMA’DA DENETİMLER 2026 YILINDA DA DEVAM EDİYOR

4

İl Milli Eğitim Müdürü Selehattin Kal’dan Erdek’e Eğitim Ziyareti

5

Bandırma’ya Avrupa standartlarında altyapı: 200 bin kişiye hizmet verecek

6

Efsane krampon Cavit Aydın hayatını kaybetti

7

Cenk Altındağ’dan Erdek Esnafına Güçlü Gelecek Sözü