Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

10.5 Dünya Bandırmalılar Günü’nde özlenen tablo

10.5 Dünya Bandırmalılar Günü’nde özlenen tablo

Bandırmaspor Taraftarlar Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “10.5 Dünya Bandırmalılar Günü” coşkuyla kutlandı.


“10,5 Dünya Bandırmalılar Günü” kutlamalarında iktidar ve muhalefet aynı karede yer aldı. 
Bandırma Sahil Bandı’nda düzenlenen kutlamalara; Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Ali Taylan Öztaylan, CHP Balıkesir Milletvekili adayları Fatma Sibel Salı Karabacak, Dr. Selim Panç, MHP Balıkesir Milletvekili adayı Harun Algül, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili adayları Turhan Çömez, Kamil Gültekin Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan, CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak, İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert, MHP Bandırma İlçe Başkanvekili Nihat Çakır, Gelecek Partisi Bandırma İlçe Başkanı Akın Kargı, Bandırma Belediye Meclis Üyeleri Ersan Kırbaş, Erol Çakır, Aydilek Gönenç, Müjdat Gündoğdu, Zeynep Özgün, Oya Yücel, Ramazan Yaşar, Bandırma Bigalılar Derneği Başkanı İsmail Sertkaya, Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, Bandırmaspor Basın Sözcüsü Bayram Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Mülkü İnci, Uğur Maral, Ceyhun Yıldırım, Bandırmaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Anıl Başoğlu ve çok sayıda taraftar katıldı. 
1965 meşale yakıldı 
10.5 Dünya Bandırmalılar Günü’ne ilişkin basın mensuplarına açıklama yapan Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun “2010 yılından bu yana her yıl 10 Mayıs’ta 10.5 Dünya Bandırmalılar Günü olarak ilçemizde kutlanmaktadır. Etkinlikler kapsamında kulübümüzün kuruluş tarihine atfen 1965 meşale bordo beyazlı taraftarlarca aynı anda yakılmaktadır. Kendini Bandırmalı hisseden herkesin 10.5 Dünya Bandırmalılar Günü’nü kutluyorum. Etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. 
İnadına 10.5 Bandırmaspor 
Bandırmaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Anıl Başoğlu’da yaptığı açıklamada “Öncelikle hava şartlarına rağmen bu sene 14’üncüsü düzenlenen ‘10.5 Dünya Bandırmalılar Günü’ne bu kadar ilgi gösterilmesinin mutluluğunu yaşamaktayız. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen başta Belediye Başkanımız Tolga Tosun olmak üzere maddi manevi desteğini esirgemeyen iş dünyasına teşekkürü borç biliriz. Bu gece sadece Bandırmaspor taraftarlarının organize ettiği ve katıldığı bir etkinlikten ziyade kültürel bir organizasyon olmuştur. Seçim öncesi herkes kanlı bıçaklı olurken bizler tüm siyasi partilerin temsilcilerini “Bandırma Ailesi” olarak birleştirdik. Yaşasın Bandırma mücadelemiz, inadına 10.5.” dedi. 
Pandemiden dolayı kutlamalarına 2 yıl ara verilen 10.5 Dünya Bandırmalılar Günü’ne bu yıl bordo beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, bordo beyazlı taraftarlar Belediye Başkanı Tolga Tosun lehine tezahüratta bulundu. Başkan Tosun, taraftarlarla birlikte üçlü çekti. 

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: . Dünya Bandırmalılar özlenen tablo
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı