10 ARALIK’TA BAŞLAYACAĞI BİLDİRİLEN YENİ TREN SEFERLERİ GERÇEKLEŞMEDİ
Uzun bir süredir günde 1 sefer olarak yapılması sebebiyle tenkit edilen Bandırma-Balıkesir-İzmir ekspres tren seferleri,
Bölge Haberleri
Yayın: 13 Aralık 2023 - Çarşamba 17:09
Güncelleme: 13 Aralık 2023 17:09
10 ARALIK’TA BAŞLAYACAĞI BİLDİRİLEN YENİ TREN SEFERLERİ GERÇEKLEŞMEDİ

Uzun bir süredir günde 1 sefer olarak yapılması sebebiyle tenkit edilen Bandırma-Balıkesir-İzmir ekspres tren seferleri, yeni belirlenen tarifeye göre karşılıklı günde 2 sefer olarak 10-12-2023 tarihinden itibaren başlayacağıyla ilgili haberimiz programla ilgili çalışmaların devam etmesi sebebiyle gerçekleşmedi. Edinilen bilgiye göre; seferler 2024 yılı için günde 2 sefer olarak planlanmış olup çalışmaların devam ettiği ve çalışmaların kesin bitmesi halinde programın yeniden hayata geçirileceği öğrenildi.

Daha önce günde bir sefer yapılması ve Bandırma-Balıkesir-İzmir hareket saatinin de saat 15.45 olması nedeniyle Bandırmalılar için uygun olmuyordu. 10 Aralık’ta başlaması beklenen ancak son anda ertelenen 17 Eylül Ekspres tren seferleri Bandırma-Balıkesir-İzmir (Basmane) yeni tarifeye göre hareket saati, saat 08.00, 6 Eylül Ekspres tren seferi de saat 16.40 olarak belirlenmişti. 

Erdem ÖZCAN

  • Pazar 18.1 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
1

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

2

Burası, Bandırma’nın Paşakent Mahallesi. Nüfusu 11 bini aştı ve her geçen gün artıyor.

3

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

4

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

5

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

6

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

7

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”