Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

10´lar geldikleri yeri unutmuyor

10´lar geldikleri yeri unutmuyor

Balıkesir dışında yaşayan Balıkesirliler, doğup büyüdükleri memleketlerine katkı sağlamaya devam ediyor.

Balıkesir dışında yaşayan Balıkesirliler, doğup büyüdükleri memleketlerine katkı sağlamaya devam ediyor.
Gurbette yaşayan Balıkesirliler Dursunbey, İvrindi ve Kepsut ilçelerinde 300 çocuğa bayramlık kıyafet alarak bayrama mutlu girmelerini sağladı.
Balıkesir´den uzakta yaşayan Balıkesir´lilerin bir araya gelerek yaptığı çalışmalardan biri olan bayramlarda özel çocukları sevindirmeye devam ediyor. Bu bayramda Kepsut, İvrindi ve Dursunbey ilçelerinde 300 çocuğun mutluluğuna ortak olundu.
Balıkesir dışında Balıkesirliler Derneği altında faaliyet gösteren Manisa, İzmir, Bursa, Ankara, İstanbul, Almanya ve Hollanda´daki Balıkesirlilerin oluşturduğu Balıkesirliler Dernekleri Platformu (BALDEP) Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi 300 çocuğa anlaşma yaptıkları bir mağazadan bayramlıklarını alarak sevindirdi.
Manisa Balıkesirliler Derneği Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı ve Balıkesirliler Platformu Genel Sekreteri İsmail Önay, ?Platform olarak bu yıl 5. kez ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bayramlık kıyafet aldık. Şehir dışında yaşayan Balıkesirliler olarak sık sık bir araya geliyoruz. Kaymakamlıklarımız ve muhtarlıklar aracılığıyla tespit ettiğimiz evlatlarımızın bayramlarına ortak olmak istedik. Bu yıl Dursunbey, Kepsut ve İvrindi ilçelerimizde çocuklarımıza bayramlık kıyafet aldık, İnşallah önlerindeki hayat her zaman bayram tadında olur.? dedi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: geldikleri yeri unutmuyor
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı