112 Acil Ambulans Şoförü şehit kabul edildi
Bigadiç İlçesinde, 2013 Nisan ayında yaralı taşırken meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 112 Acil Sağlık ambulansı şoförü Acil Tıp Teknisyeni (ATT) Tuğba Özlen şehit olarak kabul edildikten sonra, ailesine şehitlik belgesi verildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 22 Ocak 2014 - Çarşamba 00:00
Güncelleme: 22 Ocak 2014 00:00
112 Acil Ambulans Şoförü şehit kabul edildi
Bigadiç İlçesinde, 2013 Nisan ayında yaralı taşırken meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 112 Acil Sağlık ambulansı şoförü Acil Tıp Teknisyeni (ATT) Tuğba Özlen şehit olarak kabul edildikten sonra, ailesine şehitlik belgesi verildi.
Hastasını acil servise yetiştirmek için çıktığı görevde trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve 10 günlük yaşam mücadelesini kaybederek 32 yaşında vefat eden Özlen`e ait, Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen şehitlik belgesi, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan tarafından ailesine teslim edildi. Bu amaçla vilayet binasında düzenlenen törende konuşan Turhan, "Sekiz ay önce göreve giderken elim bir kaza sonucu ATT Tuğba Özlen`i kaybettik. Şehidimize Allah`tan rahmet ve sizlere sabır diliyorum. Sağlık Bakanlığımız, görevi uğruna şehit olması sebebiyle bir şehitlik belgesi tanzim etti. Bu belgeyi, sayın bakanımız adına sizlere vermenin onurunu yaşıyorum." dedi. 
Ardından Tuğba Özlen`in şehitlik belgesini, babası Sedat Özlen ve annesi Ayşe Aşık Özlen`e verdi.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.2 ° / 0.5 ° Güneşli
1

İL BİRİNCİLİĞİ GURURU: OCAKLAR ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE YOLCULUĞU

2

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

3

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

4

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

5

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

6

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

7

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı