Tarih: 04.05.2013 00:00

14 çocuk gönüllerince eğlenme fırsatı buldular

Facebook Twitter Linked-in

Bandırma`da oluşturulan BANDIRMA HALK MECLİSİ sosyal paylaşım grubu yöneticileri, grup üyelerinin onayını da alarak geçtiğimiz hafta Bandırma ÇEK yurdunda barındırılan 14 çocuğu, Kaymakam Ali Mantı, Yurt Müdürü Necati Yaşar`ın izinleriyle Gönen`e geziye götürdü.        
Grup yöneticileri Sayim Alkazak, Orhan Eltan ve grup üyesi Yavuz Lokmacı ile birlikte 4 bakıcı annenin gözetiminde ilk önce Gönen Köy Konağı`nda kahvaltı, daha sonra da yine Gönen Yıldız Park`ta gönüllerince eğelenen çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
Gurubun bu ve buna benzer diğer etkinlikler için de program yaptığını belirten grup yöneticilerinden Ömer Gözükara yaptığı açıklamada, "Kısa sürede, kurulduğundan 16 gün sonra yeni katılımlarla üye sayısın 5 binlerin üzerine çıkartan grubumuz, ikinci etkinlik olarak da Bandırma`da mali durumu iyi olmayan 7-8 sınıf öğrencilerden 3`ünü, masrafları gruba ait olmak üzere dershaneye gönderme kararı aldı.  Bunun yanı sıra yeni etkinliklerimizin de olacağını şimdiden belirtmek isteriz." dedi.
Öte yandan grup adına yapılan açıklamada, "Gönen Köy Konağı Kahvaltı etkinliğine katkıda bulunan tüm sponsorlara, Kaymakam Ali Mantı, Yurt Müdürü Necati Yaşar ve görevli 4 bakıcı anneye de teşekkürlerimizi sunarız" denildi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —