17 Eylül Üniversitesi´nde ?Radyocular Kampüste? etkinliği
Bandırma 17 Eylül Üniversitesi´nde ?Radyocular Kampüste? etkinliği düzenlendi.
Bölge Haberleri
Yayın: 17 Nisan 2017 - Pazartesi 18:48
Güncelleme: 17 Nisan 2017 18:48
17 Eylül Üniversitesi´nde ?Radyocular Kampüste? etkinliği

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Medya ve İletişim Topluluğu tarafından Üniversite Medya Birliği katkısı ile Radyocular Kampüste etkinliği düzenlendi.
Ulusal Radyo Platformu Genel Yayın Yönetimi Erkut Aktaş sunumu ile gerçekleştirilen programda birbirinden renkli isimler öğrenciler ile bir araya geldi.
Radyocular Kampüste etkinliğine radyo programcısı Emel Yalçın, sanatçı Cüneyt Tek, Kansere Gülümse Derneği ile birlikte farkındalık yaratmak için albüm yapan sanatçı Gürbüz Morkoç ve sanatçı Zeynep Bastık konuk oldu.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda sanatçılar şarkıları ile keyifli anlar yaşattı. Radyoya dair öğrencilerin merak ettiği soruların da cevaplandırıldığı program, katılımcılara Üniversite Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Karatepe tarafından verilen teşekkür plaketi ile sona erdi.

Haber Merkezi

  • Perşembe 12.4 ° / 8.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 13.4 ° / 7.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.2 ° / 4.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BAŞKAN MİRZA, ÇOCUK ATÖLYELERİNDE MİNİKLERLE BULUŞTU

2

Akın, Balıkesir için gençlerle el ele

3

Sahil bandında riskli ağaçlar kaldırıldı, yeni fidanlar dikildi

4

BANDIRMA’DA KAMYON ÇINAR AĞACINI DEVİRDİ

5

Erdek’te yangın paniği

6

Çömez’in annesi, son yolculuğuna uğurlandı

7

BASKİ Susurluk’ta yeni yerleşim bölgesini suya kavuşturdu