17 Eylül Üniversitesi´nden ?Spor Şenliği?
Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ?Spor Şenliği? düzenleyecek.
Spor Haber
Yayın: 24 Nisan 2018 - Salı 19:03
Güncelleme: 24 Nisan 2018 19:03
17 Eylül Üniversitesi´nden ?Spor Şenliği?

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ?Spor Şenliği? düzenleyecek.
Öğrencilerinin tüm spor dallarında ulusal ve uluslararası yarışmalarda yer alması için büyük bir özveri gösteren Bandırma 17 Eylül Üniversitesi, bu çalışmalarını bir adım daha ileriye taşıyarak ?Spor Şenliği? düzenliyor.
Üniversitenin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı koordinasyonunda 24-29 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenen Spor Şenliği´nde; basketbol, badminton, bocce, masa tenisi, tenis, okçuluk, satranç, mini golf ve dart dallarında turnuvalar düzenleniyor.
Öğrencileri sürpriz hediyelerin beklediği turnuvalarda yarışmak isteyen tüm öğrenciler Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı´na başvuruda bulunarak spor şenliğine katılabilecekler.
Spor şenliği kapsamında bu yıl 3. kez düzenlenecek olan çekişmeli mücadelelere ev sahipliği yapan Rektörlük Halı Saha Turnuvası da gerçekleştirilecek.
Şenlikte spor müsabakalarının yanı sıra, alanında başarılı sporcularla öğrenciler bir araya gelecekler. Bu kapsamda 25 Nisan Çarşamba günü Banvit Basketbol Takımı üniversiteye gelerek söyleşi ve gösteri maçı yapacak. Haber Merkezi

  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 12 ° Güneşli
  • Cumartesi 27 ° / 12 ° Güneşli
1

Bandırmaspor’un çorap sponsoru BANTAŞ

2

MAÇ SONU

3

Bandırmaspor-Ankara Keçiörengücü: 1-1

4

Ayvalık Yarı Maratonu, 24 Ülkeden 1300 Sporcuyu Ağırlamaya Hazırlanıyor

5

Başkan Akın, Kurtdere Er Meydanı’nı güzelleştirmeye devam edecek

6

MAÇ SONU

7

Bandırmaspor-Adana Demirspor 4-0