Tarih: 16.03.2019 20:13

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anılacak

Facebook Twitter Linked-in

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri ilçemizde etkinliklerle anılacak.
Erdek Kaymakamlığı tarafından organize edilecek olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı açıklandı.
18 Mart Pazartesi günü saat 09.30´da Atatürk anıtına çelenk sunma töreni ile başlayacak program gün boyu devam edecek.
Anma töreninin ilk bölümü 18 Mart 2018 Pazartesi günü saat 10.30´da Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına, Erdek Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sunularak Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla son bulacak.
Programın ikinci bölümü, Erdek Öğretmenevi Konferans Salonu´nda Erdek Anadolu Lisesi Müdürlüğünün hazırladığı 18 Mart Çanakkale Şehitleri ve anma günü anma programına devam edilecek.
Erdek Öğretmenevi Konferans Salonu´ndaki program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başlayıp, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, ?Çanakkale Savaşları´ konulu slayt gösterisi, ?Oyuna değil Sefere? adlı tiyatro gösterisi sergilenecek. Şehitlerini Anma etkinlikleri çerçevesinde, hafta içerisinde ilçede okullararası düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından tören son bulacak.
Haber : Taygun Ertan




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —