18 Eylül den dayanışma eğlencesi
18 Eylül ilköğretim okuluna desteğin artırılması adına okul aile biriliği tarafından dayanışma eğlencesi düzenlendi. Erdek Agrigento balo salonunda gerçekleşen eğlencede, öğretmenler ve veliler gönüllerince eğlendi.
Erdek Haber
Yayın: 23 Nisan 2011 - Cumartesi 00:00
Güncelleme: 23 Nisan 2011 00:00
18 Eylül den dayanışma eğlencesi
18 Eylül ilköğretim okuluna desteğin artırılması adına okul aile biriliği tarafından dayanışma eğlencesi düzenlendi. Erdek Agrigento balo salonunda gerçekleşen eğlencede, öğretmenler ve veliler gönüllerince eğlendi.
Eğlencenin açılış konuşmasını yapmak için kürsüye gelen 18 Eylül İ.Ö. Okulu Müdürü Zeki Bay, eğitim çalışmalarına maddi kaynak yaratımlarıyla biz eğitimcilere destek veren okul aile birliği başkanı Emine Kara ve ekibine teşekkür ettiğini söyledi.

Biliyorsunuz ki okul eğitiminde ihtiyaçlarımız hem çok çeşitli hem de ekonomik olarak bazen uzanamayacağımız boyutlarda olabiliyor şeklinde konuşmasını sürdüren Bay, "Bu bakımdan sizler gibi eğitime katkıda bulunan vatandaşlarımıza büyük ihtiyaçlarımız bulunmaktadır. Eğitim camiası olarak sizlere katkılarınızdan ötürü müteşekkiriz. Katkılarınızın devam etmesini bekliyoruz. Bu arada bu yemeğin düzenlenmesinde bizlere katkıda bulunan başta Erdek Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Aysan olmak üzere Erdek esnafımıza, Agrigento oteli yöneticilerimize ve özellikle gönüllü katkıları ile Gönen`den katılan ses sanatçımız Sayın Hüseyin Gökçe`ye şahsım ve okulum adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Eğlence günün ilerleyen saatlerine kadar büyük bir coşku ile devam etti. Bu arada Erdek Esnafından sağlanan hediyelerin yapılan çekilişlerle dağıtımı ise eğlenceye ayrı bir renk kattı.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

2

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

3

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

4

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

5

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

6

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

7

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor