1 milyon ortaklı enerji şirketi gündeme düştü
Balıkesir İli Tavuk Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Duran, 1 milyon kişi ortaklı bir enerji şirketi kurmak istediklerini bildirdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 15 Ocak 2013 - Salı 00:00
Güncelleme: 15 Ocak 2013 00:00
1 milyon ortaklı enerji şirketi gündeme düştü
Balıkesir İli Tavuk Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Duran, 1 milyon kişi ortaklı bir enerji şirketi kurmak istediklerini bildirdi.
Balıkesir İli Tavuk Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Duran, 1 milyon kişi ortaklı bir enerji şirketi kurmayı arzu ettiklerini söyledi.
Duran, tüm ülkeyi kapsayan 1 milyon ortaklı şirketle, sokağa atılacak paralar ile enerji sektörüne girmeyi planladıklarını söyledi.
Duran: "Bin Lirasını Sokağa Atanlar Derneği kurabiliriz"
Parasını sokağa atacak müteşebbis aradıklarını belirten Duran, "Bin Lirasını Sokağa Atanlar Derneği" dahi kurabileceklerini vurguladı.
Bunu neyi amaçladıklarını ifade etmek için şakayla dile getirdiğini belirten Duran, "Balıkesir beyaz et sektörü için çok önemli bir il. 26 arkadaşımızla beraber tavukçuluk sektöründe ortak bir işe girdik. Bizden başka arkadaşlarımız da sonradan bu işe girdi. Bu iş bizim önümüzde bir ufuk açtı. `Az paralarla daha büyük işler yapabilir miyiz?` diye düşündük. Aklımıza `Bin Lirasını Sokağa Atanlar Derneği` diye bir ifade geldi. Bu aslında espriydi ancak çok büyük teveccüh gördü. Beni çok kişi arayıp `Ben de bin liramı sokağa atmak istiyorum` diyenler oldu. Tabi bu henüz oturmadı. `Neden?` derseniz diğer şirketlerin kara geçtiğini görmemiz gerekiyor. Ondan sonra bundaki hedefimiz Türkiye`ye yayılmak. Antalya`daki, Kars`taki arkadaşımız da bu derneğe üye olsun. Bu enerji şirketinde 1 milyon kişi hedefliyoruz, 1 milyon ortaklı bir şirket. Bu parayı enerji sektörüne yatırmayı planlıyoruz. Bize `Ortaklık yürümez, olmaz` diyorlar. Bunun böyle olmadığını göstermemiz gerekiyor" dedi.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 12 ° Güneşli
  • Cumartesi 27 ° / 12 ° Güneşli
1

Erdek'te 103. Kurtuluş Yılı Coşkuyla Kutlanacak

2

Bandırma’da kurtuluş coşkusu

3

AK Parti Erdek İlçe Yönetim Kurulu belli oldu, görev dağılımı yapıldı

4

Şahinburgaz’a anaokulu

5

Şahinburgaz’da müsilaj!

6

Erdek Öğretmenevi’nde dolu geçen sezon

7

Erdek'te eğitim güvenle yükseliyor