2 böbrek 1 karaciğer 3 kişiye umut oldu
Bandırma Devlet Hastanesi´nde beyin ölümü gerçekleşen 50 yaşında 2 çocuk annesi Mediha Azar 2 böbrek ve bir karaciğeri 3 hastaya nakledilmek üzere Bursa Acıbadem Hastanesi´ne götürüldü.
Sağlık Haber
Yayın: 16 Ağustos 2017 - Çarşamba 05:29
Güncelleme: 16 Ağustos 2017 05:29
2 böbrek 1 karaciğer 3 kişiye umut oldu

Bandırma Devlet Hastanesi´nde beyin ölümü gerçekleşen 50 yaşında 2 çocuk annesi Mediha Azar 2 böbrek ve bir karaciğeri 3 hastaya nakledilmek üzere Bursa Acıbadem Hastanesi´ne götürüldü.
Konuyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bandırma Devlet Hastanesi yoğun bakım sorumlusu uzman doktor Muammer Hayri Bektaş operasyonun yaklaşık 4 saat süreceğini söyledi. Beyin kanaması geçiren ve 3 günden beri yoğun bakım ünitesinde tedavi altındayken yapılan tetkik ve görüntüleme sistemiyle saat 13.20 de klinik beyin ölümü tanısı aldığını belirten Dr. Bektaş, ?Ailesiyle yapılan görüşmelerde ailenin oluru alınmıştır. Organ bağışı yapan aileye Sağlık Bakanı ve hastanemiz adına sonsuz şükranlarımızı sunarız. Mediha Azar hanımefendiye Allah´tan rahmet kalanlara başsağlığı dilerim. Organ nakli alacak hastalara da şimdiden şifalar dilerim. Organ bağışı konusunda hastanemiz Türkiye ve Avrupa´da başarılara imza atmıştır. Bu başarı insanlarımızın duyarlılığı ile mümkün olmuştur? dedi.

Haber : Erdem Özcan

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

Başhekim Görgü göreve başladı

2

Dr. Selim Panç: “Bandırma’nın sağlık hizmetleri ihmal edilemez”

3

Bandırma hastanesine yeni doktor atamaları

4

BAŞKAN DURSUN MİRZA MERKEZ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

5

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde randevu krizi

6

Bandırma Hastanesi’nde 115 uzman doktor var

7

Büyükşehir, kırsal mahallelerde sağlık taraması yapıyor