Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

2023’ü ikramiye müjdesi ile taçlandırdı

2023’ü ikramiye müjdesi ile taçlandırdı

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin yılın son gününde belediye çalışanlarıyla bir araya geldi.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin yılın son gününde belediye çalışanlarıyla bir araya geldi. 
Tüm birim çalışanlarının buluştuğu yeni yıl kutlamasında ikramiye müjdesi veren Başkan Ergin, eğrisiyle doğrusuyla eksiğiyle fazlasıyla bir yılı daha geride bıraktıklarını söyledi. 
Ülkenin ekonomik şartlarının ortada olduğunu, tüm bu zorlu ekonomik koşullar altında Ayvalık Belediyesi olarak çalışma arkadaşlarıyla birlikte en doğru hizmeti sunmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Ergin, bu çalışmaların önümüzdeki yılda da aynı tempoyla devam edeceğini ifade etti. 
Yeni yılda genel seçim yapılacağını ve ülke için hayırlı bir sonuç çıkmasını gönülden dilediğini belirten Başkan Ergin, yakın zamanda da sendika ile sözleşme imzalanacağını hatırlattı. 
İnşallah onu da ekonomik şartlar açısından hem belediyenin hem de çalışanların doğrultusunda en iyi şekilde yapmaya çalışacaklarını dile getiren Başkan Ergin “Mali disiplin dedik ve sonrasında belediyenin kurumsal yapıya dönüştürülmesinden bahsediyorduk. Bunu bir noktaya getirdiğimize inanıyorum” dedi. 
Hizmet anlamında da sahada birçok işin gerçekleştirildiğini, bunların da çalışanların emekleriyle yaşama geçirildiğinin altını çizen Başkan Ergin “2023 yılının tüm güzellikleri bizlere yaşatmasını ümit ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerine ekledi.  Haber Merkezi
 



Anahtar Kelimeler: ikramiye müjdesi taçlandırdı
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli