22 genç daha Girişimcilik Sertifikalarına kavuştu
Bandırmada, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sonunda başarı gösteren 22 girişimciye sertifikaları verildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 27 Ocak 2014 - Pazartesi 00:00
Güncelleme: 27 Ocak 2014 00:00
22 genç daha Girişimcilik Sertifikalarına kavuştu
Bandırma`da, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sonunda başarı gösteren 22 girişimciye sertifikaları verildi.
KOSGEB, Bandırma İşadamları Derneği (BANİAD) işbirliğinde 6-16 Ocak 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sonunda başarı gösteren  22 girişimciye sertifikaları Bandırma Ticaret Odası Salonu`nda düzenlenen törenle verildi.
Sertifika dağıtımı öncesinde konuşan KOSGEB Balıkesir Şube Müdürü Hüsamettin Çay, Bandırma`yı, İstanbul`un hareketli ve bereketli iş dünyasının bir örneği olarak gördüğüne dikkat çekti.
"Bandırma`nın KOBİ ve İşletmecilik açısından da çok önemli bir ilçe olduğuna değinen Çay, "Yeni girişimcilerimiz için Bandırma bu anlamda çok fırsat sunan, KOSGEB olarak da izlenmesi gereken bir ilçemizdir`` dedi.
Kısa adı BANİAD olan Bandırma İşadamları Derneği Başkan ve yönetimine de teşekkür eden Çay, "Böyle bir proje için bizimle işbirliği yaptılar. Kendileri bedel almadan bu eğitimi açarak siz girişimcilere fırsat verdiler. Bu sertifikayı alan girişimcilerimiz, kendi işyerlerini kurduğu takdirde 30 bin liraya kadar hibe destek alma olanağına kavuşacaklardır" diye konuştu. 
Önder Balıkçı
Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi