23 Nisan’ı Erdek coşkuyla kutladı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. yıldönümü Erdek'te törenlerle kutlandı.
Erdek Haber
Yayın: 24 Nisan 2023 - Pazartesi 00:03
Güncelleme: 24 Nisan 2023 00:11
23 Nisan’ı Erdek coşkuyla kutladı

İlk tören saat 10.00'da Erdek Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürü Şafak Turan tarafından çelengin sunulmasıyla başlayıp saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile sona erdi.  

Törenin ikinci bölümü saat 11.00'da Erdek 18 Eylül İlçe Stadı'nda devam etti.  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle öğrencilerin ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği 18 Eylül İlçe Stadı’nda ki program da saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başladı.  

Devamında Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ve beraberindeki protokol, öğrencilerin ve ilçemiz halkının bayramını kutladı.  

Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Şafak Turan tarafından yapıldı. 

Turan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yıldönümünün kutlandığını belirterek başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygı ve şükranla andıklarını ifade etti. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan'ın konuşması sona erdikten sonra ilçemiz ana okulları ve ilkokullarında eğitim-öğrenim gören öğrencilerin dans, ront, şiir, şarkı ve folklor gösterileriyle kutlamalar devam edip, ödül töreniyle sona erdi.  

Haber: Tuncay Ertan

 

 

Anahtar Kelimeler: Nisan’ Erdek coşkuyla kutladı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı