Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

3. AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

3. AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Bu yıl 3.sü düzenlenen Balıkesir Açık su Yüzme Şampiyonası nefes kesen mücadelelerle sona erdi.

Ayvalık İlçesinin Paşalimanı Koyu Plajı’nda gerçekleştirilen Şampiyonada yüzlerce sporcu dereceye girebilmek için denizde kıyasıya mücadele etti.

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ayvalık Belediyesi ve Türkiye Yüzme Federasyonu işbirliğiyle hazırlanan Şampiyonaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Yahya Akduman, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, sporcular, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp’in start vermesi ile başlayan yarışlarda genç sporcular, dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı. Yüzlerce sporcunun 1500 m ve 3000 m lik iki farklı mesafede kulaç attığı yarış, renkli görüntülere sahne oldu.

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, eşsiz doğa güzellikleri, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile önemli turizm merkezlerinden biri olan Ayvalık Paşalimanı Koyu Plajı’nda 2023 Balıkesir Açık Su Yüzme Şampiyonası'nı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şampiyonaya yüzlerce sporcunun katılımı, yüzme sporuna olan ilginin ve desteğin bir göstergesidir. Önümüzdeki yıllarda iİimizin ve ülkemizin yüzme sporunda daha da öne çıkmasını hedefliyoruz. Yarışmanın düzenlenmesinde katkıları olan ve emeği geçen tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yarışmalar boyunca göstermiş oldukları performansları ile bizleri gururlandıran tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Tüm kategorilerde yarışların bitmesinin ardından ödül töreni ile şampiyona sona erdi.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: . YÜZME ŞAMPİYONASI
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı