42 yıl hizmet sonunda emekli oldu
11 belediye başkanıyla çalıştıktan sonra emekliye ayrıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 05 Kasım 2016 - Cumartesi 04:36
Güncelleme: 05 Kasım 2016 04:36
42 yıl hizmet sonunda emekli oldu

11 belediye başkanıyla çalıştıktan sonra emekliye ayrıldı.
Bandırma Belediyesi´nde 1975 yılında 24 yaşındayken Encümen ve Meclis kâtipliği göreviyle işe başlayan Faruk Sevgican, 11 belediye başkan ile çalıştı.
Sevgican, rekor sayılabilecek 42 yıl süren hizmet sonunda 65 yaşında emekliliğe ayrıldı.
İşini severek yaptığını ve 42 yıl süren bir hizmet sonunda emekli olmanın öyle pek kolay olmadığını belirten 2 çocuk babası Faruk Sevgican, 42 yıl süren görev süresi içinde Bandırma Belediyesi´nde önce Encümen ve Meclis Katipliği, sonra sırasıyla; Personel ve Yazı İşleri Şefliği, Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü´nde 15 yıl, Park- Bahçeler Müdürlüğü´nde 1,5 yıl, Çevre Temizlik İşleri Müdürlüğü´nde 9 yıl görev yaptıktan sonra toplam 42 yıl hizmet süresi içinde 11 belediye başkanıyla çalıştı.
Sevgican, Cemal Öztaylan ve Dursun Mirza ile 3´er yıl, Hasan Sur, Sedat Pekel ile 2 dönem, Reşat Bilginol (asker) ve Recep Eraydın ile 2 yıl, Servet Borulday ve Niyazi Gürer ile 1 yıl, Durgut Ergin ve Halil Ünlü ile 1 dönem görev yaparken en kısa görev süresi 20 gün ile Altan Davas dönemin de oldu.
Haber: Erdem Özcan

Anahtar Kelimeler: hizmet sonunda emekli oldu
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 33.4 ° / 15.9 ° Güneşli
1

TABELA VAR, FERİBOT YOK!

2

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

3

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

4

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

5

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

6

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

7

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak