5 sigara kaçakçısı tutuklandı
Susurluk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 105.590 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirirken, olayla ilgili 5 kişi tutuklandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 16 Mart 2016 - Çarşamba 18:30
Güncelleme: 16 Mart 2016 18:30
5 sigara kaçakçısı tutuklandı

Susurluk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 105.590 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirirken, olayla ilgili 5 kişi tutuklandı.
Ekipler, şüpheli gördükleri 20?plakalı siyah araç ile 45?plakalı beyaz renkli kamyoneti takibe aldılar. Daha sonra bu araçların yanına 10?plakalı beyaz kasa bir kamyonetin geldiği belirlendi. Üç araç, Balıklıdere Köyü kavşağına, ana yoldan iç bölüme girdiler. Ekipler, kuytu bir yerde, kapalı kasa araçlar arasında mal alışverişi yapıldığını belirlediler. Polis ekipleri, iki kişiyi olay yerinde, üç kişiyi ise kaçmak isterlerken, takip sonucu yakaladılar. Adli makamlara çıkarılan 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
105.590 paket gümrük kaçağı sigaraya ise el konuldu.
Haber Merkezi

  • Cumartesi 10.6 ° / 2.3 ° Güneşli
  • Pazar 11.3 ° / -1 ° Güneşli
  • Pazartesi 11.1 ° / 1.2 ° Güneşli
1

Bandırma’da 17 otobüs yeniden hizmete kazandırıldı

2

Vahit Kocabıyık “Esnafın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz’”

3

“Kuşcenneti Festivali” tarihi belli oldu

4

Akın, Erdekli hemşehrileriyle iftar sofrasında buluştu

5

Yunus Köroğlu: "Şirketimizi Yenileyerek ve Yapay Zeka ile yönetiyoruz ve üretimi veriyle büyüyoruz"

6

Bandırma’da mart ayı meclisi toplandı

7

ERDEK BELEDİYE MECLİSİ MART AYI TOPLANTISI YAPILDI